Skip to the main content

In de media #10

Competitie

Op AD.nl afgelopen weekend een artikel over de korfbalderby PKC-HKC en de vrienden Bo Oppe en Jop Brouwer die samen opgroeiden bij Oranje Wit (D) maar nu tegenover elkaar stonden in Papendrecht. Ook debutante Kim van der Vlies (PKC) en de aanvoerder van HKC, Danny den Dunnen aan het woord. Laatstgenoemde keerde terug in de hal waar hij veel mooie wedstrijden speelde met PKC.

PKC/Vertom – HKC/Creon Kozijnen
Eenvoudige winst PKC op laagvlieger HKC – Het Kontakt
Debutante en vrienden als rivalen in korfbalderby PKC – HKC: ‘Leuk, maar ook gek dat we tegen elkaar lopen’ – AD.nl (premium)

DOS ’46/VDK Groep – GG/RMcD Huis Emma
Sportoverzicht: DOS’46 na rust langs Groen-Geel – De Stentor (premium)
DOS’46 rekent na rust af met Groen-Geel – RTV Drenthe
DOS’46/VDK Groep ruim langs laagvlieger Groen-Geel – Meppeler Courant

KCC/CK Kozijnen – DVO/Transus
Moeizame overwinning DVO – EdeStad.nl (premium)
Sportoverzicht: Meerkerk scoort dubbele cijfers bij DVO – De Gelderlander (premium)

KZ/Keukensale.com – Fortuna
KZ gooit na rust roer om, ijzersterke Alwin Out neemt Kogers tegen Fortuna in tweede helft bij de hand – Noordhollands Dagblad (premium)

Foto: Helly Bonet

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #11
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #11
De grootste (mentale) winnaars van dit weekend waren waarschijnlijk LDODK en HKC. De Hardinxvelders wonnen in eigen huis van DOS '46 én zagen de concurrentie verliezen. LDODK won in Wormer van Groen-Geel en zag dat de andere ploegen uit de top-vier gelijk speelden.
Lees meer
Naar Ahoy met je vereniging: verbindend en inspirerend
Korfbal Leaguefinale
Naar Ahoy met je vereniging: verbindend en inspirerend
Dit jaar organiseren we voor het eerst een verenigingsactie rondom de Korfbal Leaguefinale. Elke korfbalvereniging in Nederland heeft de mogelijkheid om haar eigen leden te voorzien van speciale verenigingstickets op de tweede ring. In plaats van €33,- of €27,50, kosten deze tickets slechts €17,50. Veel verenigingen hebben hier al dankbaar gebruik van gemaakt, waaronder DeetosSnel/QLS uit […]
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #10
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #10
De eerste returns zijn een feit. Zaterdagavond nam DOS '46 revanche op Groen-Geel, door de volle winst te pakken in eigen huis. KZ versloeg in eigen hal Fortuna dankzij een sterke tweede helft en maakte daarmee voorlopig een einde aan de opmars van de Delftenaren. Zondagmiddag slaagde Blauw-Wit er geen moment in om LDODK het vuur aan de schenen te leggen.
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing