Skip to the main content

In de media #10

Competitie

Op AD.nl afgelopen weekend een artikel over de korfbalderby PKC-HKC en de vrienden Bo Oppe en Jop Brouwer die samen opgroeiden bij Oranje Wit (D) maar nu tegenover elkaar stonden in Papendrecht. Ook debutante Kim van der Vlies (PKC) en de aanvoerder van HKC, Danny den Dunnen aan het woord. Laatstgenoemde keerde terug in de hal waar hij veel mooie wedstrijden speelde met PKC.

PKC/Vertom – HKC/Creon Kozijnen
Eenvoudige winst PKC op laagvlieger HKC – Het Kontakt
Debutante en vrienden als rivalen in korfbalderby PKC – HKC: ‘Leuk, maar ook gek dat we tegen elkaar lopen’ – AD.nl (premium)

DOS ’46/VDK Groep – GG/RMcD Huis Emma
Sportoverzicht: DOS’46 na rust langs Groen-Geel – De Stentor (premium)
DOS’46 rekent na rust af met Groen-Geel – RTV Drenthe
DOS’46/VDK Groep ruim langs laagvlieger Groen-Geel – Meppeler Courant

KCC/CK Kozijnen – DVO/Transus
Moeizame overwinning DVO – EdeStad.nl (premium)
Sportoverzicht: Meerkerk scoort dubbele cijfers bij DVO – De Gelderlander (premium)

KZ/Keukensale.com – Fortuna
KZ gooit na rust roer om, ijzersterke Alwin Out neemt Kogers tegen Fortuna in tweede helft bij de hand – Noordhollands Dagblad (premium)

Foto: Helly Bonet

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Vanaf nu gaat het om de knikkers! Inzet: een ticket voor de finale van de Kenonz Korfbal League op zaterdag 13 april in de korfbaltempel van Nederland, Rotterdam Ahoy. De eerste stap moet dit weekend gezet worden, in de eerste ronde van de play-offs.
Lees meer
In de media #18
Competitie
In de media #18
De laatste reguliere speelronde in de Kenonz Korfbal League. Genoeg stof om over te schrijven voor de (regionale) media dus. Aandacht voor de 'Derby van het Noorden' die gewonnen werd door DOS '46 en de handhaving van HKC in het eerste seizoen op het hoogste niveau.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Het zit er op! De Derby van het Noorden eindigde in een nipte overwinning van DOS '46 dat het seizoen met een positieve noot eindigt. LDODK gaat zich opmaken voor de play-offs tegen DVO dat dankzij een overwinning op Blauw-Wit de reguliere competitie als derde afsluit. KZ eindigt als vierde en treft nummer 1 van de ranglijst PKC. Na een fikse nederlaag is KCC veroordeeld tot het spelen play-downs, HKC wordt achtste en heeft daarmee handhaving bewerkstelligd.
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Kies je poule