Skip to the main content
De strijd om Ahoy. Ongekende klasse!

Korfbal Leaguefinale

Registreer je nu!
#KORFBALFINALE
0Dagen
0Uur
0Min
0Sec
Als vertegenwoordiger van de pers aanwezig zijn bij de Korfbal Leaguefinale?
Een interessant business arrangement tijdens de Korfbal Leaguefinale.

Op zaterdag 12 april 2025 is de ontknoping van de Kenonz Korfbal League. In een spectaculair Ahoy met grote wedstrijden en grote namen.

Met de twee beste ploegen van Nederland, misschien wel van de wereld, staat deze finale garant voor een wedstrijd van ongekende klasse.

Rotterdam Topsport
Het KNKV werkt samen met Rotterdam Topsport. Rotterdam. Make it Happen.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten en is sinds 1971 bekend bij ‘de groten der aarde’. Sinds 1990 is Rotterdam Ahoy de korfbaltempel van Nederland. Na een uitstap naar de Amsterdamse Ziggo Dome (2016 – 2019) keerde de Korfbal Leaguefinale terug naar Rotterdam.

De seizoensontknoping van het Korfbal Leagueseizoen 2021 vond noodgedwongen zonder publiek plaats en daarom kozen het KNKV, Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy voor RTM Stage, een nieuwe state of the art concert- en theatervenue, die finalisten PKC/Vertom en Fortuna/Delta Logistiek en de vele kijkers thuis een prachtige setting bood. Sinds het seizoen 2021/2022 wordt de finale weer ‘ouderwets’ in de Ahoy Arena gespeeld. In de laatste editie was PKC met 21-23 te sterk voor DVO/Transus.

GA NAAR

Finale Kenonz Korfbal League en A-jeugd Hoofdklasse

Dé ontknoping van seizoen '23/'24 in de Kenonz Korfbal League en in de A-jeugd Hoofdklasse was er één om van te smullen. Bij de A-jeugd moest er een verlenging aan te pas
Kenonz Korfbal League - playdowns #1

Kenonz Korfbal League - playdowns #1

De strijd om het laatste plekje in de Kenonz Korfbal League volgend seizoen gaat tussen KCC/CK Kozijnen - de nummer 9 van dit seizoen - en TOP/IAA fresh, de verliezer van de...

Geschiedenis Korfbal Leaguefinale

De Korfbal League dateert van het seizoen 2005/2006. De eerste Korfbal Leaguefinale werd gewonnen door DOS’46, dat samen met KZ/Thermo4U. De huidige kampioen PKC/Vertom is samen met TOP/IAA fresh met vijf titels de recordhouder. Fortuna/Delta Logistiek wist tweemaal de Korfbal Leaguefinale te winnen. Alle zaallandskampioenen sinds 1966/67 vind je hier.

2023/2024
Voor de tweede keer op rij stond DVO/Transus in de finale van de Korfbal League, voor PKC/Vertom was het de vijfde finale op rij. Het werd een heel spannende wedstrijd, die uiteindelijk met 21-23 gewonnen werd door PKC.

Kies je poule