Laat elk hart sneller kloppen

Korfbal Leaguefinale

#KORFBALFINALE
0Dagen
0Uur
0Min
0Sec
Als vertegenwoordiger van de pers aanwezig zijn bij de Korfbal Leaguefinale?
Bij de Korfbal Leaguefinale zijn tal van mogelijkheden op het gebied van exposure, hospitality en (marketing)activatie.

De jaarlijkse Korfbal Leaguefinale is hét slotstuk van het Korfbal Leagueseizoen en al jaren het grootste binnensportevenement van Nederland. Komend seizoen wordt de Korfbal Leaguefinale zaterdag 16 april  gespeeld in Rotterdam Ahoy.

Voor de #korfbalfinale in Rotterdam Ahoy werkt het KNKV samen met Rotterdam Topsport. Rotterdam. Make it Happen.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten en is sinds 1971 bekend bij ‘de groten der aarde’. Sinds 1990 is Rotterdam Ahoy de korfbaltempel van Nederland. Na een uitstap naar de Amsterdamse Ziggo Dome (2016 – 2019) maakte het KNKV bekend dat de Korfbal Leaguefinale terugkeert naar Rotterdam.

De seizoensontknoping van het Korfbal Leagueseizoen 2021 vond zonder publiek plaats en daarom kozen het KNKV, Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy voor RTM Stage, een nieuwe state of the art concert- en theatervenue, die finalisten PKC/Vertom en Fortuna/Delta Logistiek  en de vele kijkers thuis een prachtige setting bood.

GA NAAR
Korfbal League: promotie- en degradatieregeling

In het weekend van 20 november starten twaalf teams aan een nieuw Korfbal Leagueseizoen. Het KNKV heeft donderdag bekendgemaakt hoe de promotie- en degradatieregeling eruit ziet.
Korfbal League: speeldagen en wedstrijden eerste fase

Op zaterdag 20 november start een nieuw seizoen van de Korfbal League. De speeldagen en wedstrijden van de eerste fase zijn bekend.

Geschiedenis #korfbalfinale

De Korfbal League dateert van het seizoen 2005/2006. De eerste Korfbal Leaguefinale werd gewonnen door DOS’46, dat samen met KZ/Thermo4U en de huidige kampioen PKC/Vertom op drie Korfbal Leaguetitels staat. TOP/LITTA is met vijf titels de recordhouder. Ook Fortuna/Delta Logistiek wist eenmaal de Korfbal Leaguefinale te winnen. Alle zaallandskampioenen sinds het seizoen 1966/67 vind je hier.

Kies je poule