Skip to the main content

Business

Business arrangement Korfbal Leaguefinale 2024

Op zaterdag 13 april 2024 staat de spectaculaire ontknoping van het korfbalseizoen op het programma: de Korfbal Leaguefinale. Met de twee beste ploegen van Nederland, misschien wel van de wereld, staat deze finale garant voor een wedstrijd van ongekende klasse.

Ook dit jaar bieden we, naast de reguliere tickets, een exclusief business arrangement aan. Een evenement met als doel om te inspireren en te verbinden in een informele setting. Geniet van een volledig verzorgde dag, inclusief drankjes, uitgebreide lunch, uitstekende zitplaatsen bij de finale, parkeerkaart en een borrel na afloop.

De special guest van dit jaar is dagvoorzitter en inspirator Tessa Veldhuis. Als voormalig Nederlands rugby-international, presentatrice en sportverslaggeefster, begeleidt zij de dag en voegt ze een unieke dynamiek toe aan het business arrangement. Samen met de bondscoaches van TeamNL Korfbal verzorgt ze bovendien een informatieve voorbeschouwing op de finale van de Kenonz Korfbal League.

Behalve Veldhuis, nemen inspirerende sprekers u tijdens de dag mee in de laatste ontwikkelingen in onze mooie korfbalsport. Zij geven duiding aan de innovaties en trends in het korfballandschap.

 

Programma
12.30 uur – Inloop
12.45 uur – Lunch
14.30 uur – Voorbeschouwing finale Kenonz Korfbal League
15.15 uur – Tessa Veldhuis in gesprek met…
16.00 uur – Finale Kenonz Korfbal League

Tickets
De prijs voor een ticket is € 159,- (inclusief BTW). Tickets koop je hier.