Business

Bij de Korfbal Leaguefinale zijn elk jaar tal van mogelijkheden op het gebied van exposure, hospitality en (marketing-)activatie.

Exposure en activatie

Uiteraard denkt het KNKV graag mee voor wat betreft pakketten op maat. Voor de aankomende finale zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar, onder andere:

-Balsponsor Korfbal Leaguefinale
-Reclame LED-boarding
-Vloersticker

Interesse? Stuur een e-mail naar: barry.schep@knkv.nl

Business-arrangement

Het KNKV zet elk jaar in op de zakelijke netwerkmogelijkheden rondom de Korfbal Leaguefinale en wil de businessclubs en sponsors van alle verenigingen verbinden en de mogelijkheid bieden om hun netwerk te verbreden.

Het business-arrangement kost 119 euro per persoon en is hier te bestellen.

Vragen over dit business-arrangement? Stuur een e-mail naar: barry.schep@knkv.nl

Kies je poule