Skip to the main content

Business

Business arrangement Kenonz Korfbal Leaguefinale

Op zaterdag 15 april 2023 schrijven we een nieuw hoofdstuk in de spectaculaire geschiedenis van de korfbalfinale in Rotterdam Ahoy. Grote wedstrijden, met grote namen. Met de twee beste ploegen van Nederland, misschien wel van de wereld, staat deze finale garant voor een wedstrijd van ongekende klasse.

Ook dit jaar bieden we naast de reguliere tickets ook een speciaal business arrangement aan. Een inspirerend evenement in een informele sfeer met voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en het netwerk te verbreden.

Dit business arrangement is volledig verzorgd, inclusief drankjes, uitgebreide lunch, uitstekende zitplaatsen bij de finale, parkeerkaart en een borrel na afloop.


Presentaties
Dit jaar hebben we iets extra’s toegevoegd aan het programma. Een presentatie van voormalig bondscoach van TeamNL Shorttrack én Coach van het jaar 2022, Jeroen Otter. De man die shorttrack groot heeft gemaakt in Nederland en die heel belangrijk is geweest in de zeer succesvolle shorttrack carrières van Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting.

Met zijn ervaring als topsporter en coach kan Otter als geen ander vertellen over het bereiken van doelen, het omgaan met tegenslagen, het ontwikkelen van talent en het werken in teamverband. Hij weet te motiveren en welke omstandigheden er nodig zijn om een team zo goed mogelijk te laten functioneren, waarbij innovatie centraal staat.

Naast de presentatie van Jeroen Otter gaan we met TeamNL Korfbal bondscoach Jan Niebeek voorbeschouwen op de finale.

Entertainment
Voor de start van de finale organiseren we dit jaar onze eigen halftime show. Top entertainment dat nog eens extra gaat bijdragen aan de sfeer van dit prachtige evenement.

Programma
12:30 – 13.00 Inloop AHOY Exclusive lounge
13.00 – 13.40 Lunch
13.40 – 14.20 Presentatie Jeroen Otter
14.30 – 15.30 Halftime show
15.30 – 16.00 Welkom door Irene van Rijsewijk, voorzitter KNKV
Voorbeschouwing door bondscoach TeamNL Korfbal, Jan Niebeek
16.15 Kenonz Korfbal Leaguefinale
17.30 Afsluitende borrel
19.30 Einde programma

Tickets
De prijs voor een ticket is € 149,- (inclusief BTW).
Tickets koop je hier.