Livestream

Met ingang van dit Korfbal Leagueseizoen zijn alle Korfbal Leagueduels live te zien via een online korfbalplatform, opgezet in samenwerking met Eyecons.

Binnen de wereld van het topkorfbal – en ook steeds meer in de klassen eronder – is het op kwalitatief hoogwaardige wijze live streamen van wedstrijden gemeengoed geworden.

Een goede samenwerking tussen de livestreamcrews van de verschillende Korfbal Leagueverenigingen en het KNKV heeft in de laatste jaren gezorgd voor steeds meer zichtbaarheid, uniformiteit en kwaliteit.

Eyecons
De gezamenlijke samenwerking met Eyecons – een dochteronderneming van sportproducent Southfields en sportmarketingbureau House of Sports – en bijbehorende toetreding tot een coöperatieve vereniging is hier een belangrijke volgende stap in.

Klik op de poster om naar het gezamenlijke korfbalplatform op Eyecons.com te gaan.

Kies je poule