Skip to the main content

In de media #6

Competitie

Vlak voor de Kerst kwam het AD met een lang interview met Jennifer Tromp (PKC) en een interview met Mady Tims (Groen-Geel). Verder aandacht voor de nederlaag van DOS ’46 tegen KZ.

Blauw-Wit (A) – PKC/Vertom
PKC-coach Jennifer Tromp over leven met kanker: ‘Ik ben een doorzetter, maar heb ook angstige momenten’ – AD.nl (premium)

GG/RMcD Huis Emma – DVO/Transus
DVO stapt met tevreden gevoel het kalenderjaar uit: ‘Wedstrijden tegen mindere ploegen blijven lastig’ – AD.nl (premium)
Mady Tims (45) is de enige vrouwelijke coach in de Korfbal League: ‘Er wordt veel over gepraat’ – AD.nl (premium)

DOS ‘46/VDK Groep – KZ/Keukensale.com
DOS’46 zwemt tussen servet en tafellaken in de Korfbal League: ‘Voor de play-offs zijn we niet goed genoeg’ – De Stentor (premium)
DOS’46/VDK Groep verliest slijtageslag rond de rust. Nijeveners geven riante voorsprong prijs en hollen vervolgens achter de feiten aan – Meppeler Courant
Zwakke tweede helft nekt DOS’46 in gevecht om plek 4 tegen KZ – RTV Drenthe

LDODK/Rinsma Modeplein – KCC/CK Kozijnen
Sportoverzicht: LDODK behoudt de koppositie in de Korfbal League – Omrop Fryslân

Foto: Frank Stollman

Gerelateerde artikelen

Kaartverkoop voor de finale van de Kenonz Korfbal League gestart!
Korfbal Leaguefinale
Kaartverkoop voor de finale van de Kenonz Korfbal League gestart!
Het spektakelstuk van ongekende klasse, het korfbalfeest van het jaar vindt plaats op zaterdag 13 april in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor De Finale van de Kenonz Korfbal League gaat bijna van start! Koop hier je kaarten! Meer informatie over de tickets en prijzen vind je hieronder. De Finale van Kenonz Korfbal League 2024 Zaterdag […]
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #8
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #8
Verrassende uitslagen op de zaterdagavond van speelronde 8. HKC pakte in eigen huis belangrijke punten tegen concurrent KCC, waardoor de Hardinxvelders voor nu even op de veilige achtste plaats staan. Fortuna was op alle fronten DVO de baas en won dan ook met ruime cijfers. KZ deed in de derby met Groen-Geel wat het moest doen en het duel om de koppositie - dat in Gorredijk werd uitgevochten - bleef lang spannend, maar eindigde uiteindelijk in het voordeel van PKC.
Lees meer
In de media #7
Competitie
In de media #7
De eerste speelronde van 2024 kon rekenen op behoorlijk wat media-aandacht, met name het duel tussen PKC en DOS '46. NH Nieuws maakte een videosamenvatting van het duel tussen KZ en LDODK en op De Gelderlander lees je een interview met Daniëlle Boadi (DVO).
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing