Skip to the main content

In de media #6

Competitie

Vlak voor de Kerst kwam het AD met een lang interview met Jennifer Tromp (PKC) en een interview met Mady Tims (Groen-Geel). Verder aandacht voor de nederlaag van DOS ’46 tegen KZ.

Blauw-Wit (A) – PKC/Vertom
PKC-coach Jennifer Tromp over leven met kanker: ‘Ik ben een doorzetter, maar heb ook angstige momenten’ – AD.nl (premium)

GG/RMcD Huis Emma – DVO/Transus
DVO stapt met tevreden gevoel het kalenderjaar uit: ‘Wedstrijden tegen mindere ploegen blijven lastig’ – AD.nl (premium)
Mady Tims (45) is de enige vrouwelijke coach in de Korfbal League: ‘Er wordt veel over gepraat’ – AD.nl (premium)

DOS ‘46/VDK Groep – KZ/Keukensale.com
DOS’46 zwemt tussen servet en tafellaken in de Korfbal League: ‘Voor de play-offs zijn we niet goed genoeg’ – De Stentor (premium)
DOS’46/VDK Groep verliest slijtageslag rond de rust. Nijeveners geven riante voorsprong prijs en hollen vervolgens achter de feiten aan – Meppeler Courant
Zwakke tweede helft nekt DOS’46 in gevecht om plek 4 tegen KZ – RTV Drenthe

LDODK/Rinsma Modeplein – KCC/CK Kozijnen
Sportoverzicht: LDODK behoudt de koppositie in de Korfbal League – Omrop Fryslân

Foto: Frank Stollman

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Vanaf nu gaat het om de knikkers! Inzet: een ticket voor de finale van de Kenonz Korfbal League op zaterdag 13 april in de korfbaltempel van Nederland, Rotterdam Ahoy. De eerste stap moet dit weekend gezet worden, in de eerste ronde van de play-offs.
Lees meer
In de media #18
Competitie
In de media #18
De laatste reguliere speelronde in de Kenonz Korfbal League. Genoeg stof om over te schrijven voor de (regionale) media dus. Aandacht voor de 'Derby van het Noorden' die gewonnen werd door DOS '46 en de handhaving van HKC in het eerste seizoen op het hoogste niveau.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Het zit er op! De Derby van het Noorden eindigde in een nipte overwinning van DOS '46 dat het seizoen met een positieve noot eindigt. LDODK gaat zich opmaken voor de play-offs tegen DVO dat dankzij een overwinning op Blauw-Wit de reguliere competitie als derde afsluit. KZ eindigt als vierde en treft nummer 1 van de ranglijst PKC. Na een fikse nederlaag is KCC veroordeeld tot het spelen play-downs, HKC wordt achtste en heeft daarmee handhaving bewerkstelligd.
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Kies je poule