Skip to the main content

Korfbal Leagueverkiezingen: eerste nominaties vrijdag bekend

Wie blonken er uit tijdens het afgelopen Korfbal Leagueseizoen? Volgende week kunnen de spelers en coaches van de Korfbal Leagueteams stemmen op hun favorieten in de zes categorieën. Het traditionele bijbehorende gala gaat vanwege de corona-omstandigheden niet door en daarom zullen de winnaars van de Korfbal Leagueverkiezingen de prijs apart van elkaar uitgereikt krijgen.

Tot en met komende dinsdag worden op Korfbal.nl de drie genomineerden in onderstaande categorieën bekendgemaakt. Deze nominaties zijn tot stand gekomen na input van zowel de Korfbal Leaguecoaches als de afdeling Topkorfbal van het KNKV. Vervolgens hebben de Korfbal Leaguespelers en -coaches (25 stemmen per Korfbal Leagueselectie) en Korfbal League-arbiters tot maandag 7 juni de tijd om hun stem uit te brengen.

-Beste speler U21
-Beste speelster U21
-Beste scheidsrechters
-Beste coach
-Beste speler
-Beste speelster

Topscorers en Goals van het jaar
Ook de topscorers van afgelopen competitie en de makers van de Goal van het jaar (voor beide geldt: mannen en vrouwen) worden binnenkort in het zonnetje gezet. Die laatste prijs is een publieksprijs en daarvan start komende woensdag in beide categorieën de finaleronde.

Tip: hou de komende dagen Korfbal.nl in de gaten voor alle genomineerden!

Archieffoto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Recap #8: Fortuna overklast Dalto, KZ trekt aan het langste eind tegen LDODK
Recap #8: Fortuna overklast Dalto, KZ trekt aan het langste eind tegen LDODK

Het einde van de reguliere competitie nadert met rasse schreden en behalve dat zeker is dat de koplopers van beide poules geplaatst zijn voor de play-offs, is er nog niets beslist.

Lees meer
Insta Talks: Olav van Wijngaarden
Insta Talks: Olav van Wijngaarden

In Insta Talks spreekt presentator Sjoerd Keizer spe(e)l(st)ers, coaches en arbiters uit de Korfbal League en put daarbij uit de vragen van fans, gesteld op het Instagram-kanaal van Korfbal.nl.

Lees meer
Recap #11.1: heenduels play-offs 1
Recap #11.1: heenduels play-offs 1

We laten de reguliere competitie achter ons en duiken vol de play-offs in. Er zijn nog acht ploegen in de race en slechts twee tickets te vergeven voor de finale op 17 april aanstaande in RTM Stage van Rotterdam Ahoy.

Lees meer

Topartikelen

Nominaties: Beste speelster U21
Nominaties: Beste speler U21
Goal van het Jaar – halve finale poule D
Kies je poule