Skip to the main content
Laat elk hart sneller kloppen

Korfbal Leaguefinale

Programma play-offs
#KORFBALFINALE
0Dagen
0Uur
0Min
0Sec
Als vertegenwoordiger van de pers aanwezig zijn bij de Korfbal Leaguefinale?
Bij de Korfbal Leaguefinale zijn tal van mogelijkheden op het gebied van exposure, hospitality en (marketing)activatie.

De jaarlijkse Korfbal Leaguefinale is hét slotstuk van het Korfbal Leagueseizoen en al jaren het grootste binnensportevenement van Nederland. Dit seizoen wordt de Korfbal Leaguefinale zaterdag 17 april (16.00 uur) gespeeld in RTM Stage van Rotterdam Ahoy.

Voor de #korfbalfinale in Rotterdam Ahoy werkt het KNKV samen met Rotterdam Topsport.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten en is sinds 1971 bekend bij ‘de groten der aarde’. Sinds 1990 is Rotterdam Ahoy de korfbaltempel van Nederland. Na een uitstap naar de Amsterdamse Ziggo Dome (2016 – 2019) maakte het KNKV bekend dat de Korfbal Leaguefinale terugkeert naar Rotterdam.

De seizoensontknoping vindt dit jaar zonder publiek plaats. Daarom hebben het KNKV, Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy gekozen voor RTM Stage, een nieuwe state of the art concert- en theatervenue, die beide teams en de vele kijkers thuis een prachtige setting biedt.

GA NAAR
Goal van de Week #6

Goal van de Week #6

Halverwege de reguliere competitie en wat hebben we al veel mooie doelpunten gezien! Ook in ronde zes waren er weer genoeg schitterende goals om uit te kiezen. Tijd voor jullie om te
Insta Talks: Lisanne de Bruin

Insta Talks: Lisanne de Bruin

In Insta Talks spreekt presentator Sjoerd Keizer spe(e)l(st)ers, coaches en arbiters uit de Korfbal League en put daarbij uit de vragen van fans, gesteld op het Instagram-kanaal van Korfbal.nl.

Geschiedenis #korfbalfinale

De Korfbal League dateert van het seizoen 2005/2006. De eerste Korfbal Leaguefinale werd gewonnen door DOS’46, dat samen met KZ/Thermo4U op drie Korfbal Leaguetitels staat. TOP/LITTA is met vijf titels de recordhouder. De overige drie Korfbal Leaguefinales werden gewonnen door PKC/Vertom (tweemaal) en Fortuna/Delta Logistiek, dat de laatste zaaltitel pakte. Alle zaallandskampioenen sinds het seizoen 1966/67 vind je hier.

Kies je poule