Skip to the main content

Play of the Week #14

Competitie

Richting het einde van het seizoen worden de belangen groter en groter. Dat komt het aantal mooie acties, bloks en doelpunten niet ten goede. Toch is het ook in week veertien weer gelukt om drie momenten voor jou te selecteren.

Het eerste moment is de heerlijke combinatie tussen Koen Collée en Randy Oosting (KCC/CK Kozijnen) in het duel met Blauw-Wit. Uiteindelijk rondt Collée de actie af, tekenend voor hoe goed KCC speelde tegen Blauw-Wit.

Het tweede moment komt uit dezelfde wedstrijd. Jordi van Elburg is, niet voor het eerst dit seizoen, genomineerd in de Play 0f the Week. Verdedigd of niet, knap is deze onehander absoluut.

Tenslotte Fenna Jagtman (GG/RMcD Huis Emma). Na het schot van Jagtman staat Marjolijn Kroon (LDODK/Rinsma Modeplein) niet op te letten en Jagtman maakt daar slim gebruik van. Kroon probeert nog te corrigeren, maar komt te laat en Jagtman rondt, ondanks de overtreding en haar val, knap af.

Stemmen kan hier, tot aanstaande dinsdag 7 maart. Succes!

Foto homepage: Erwin Bartman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Vanaf nu gaat het om de knikkers! Inzet: een ticket voor de finale van de Kenonz Korfbal League op zaterdag 13 april in de korfbaltempel van Nederland, Rotterdam Ahoy. De eerste stap moet dit weekend gezet worden, in de eerste ronde van de play-offs.
Lees meer
In de media #18
Competitie
In de media #18
De laatste reguliere speelronde in de Kenonz Korfbal League. Genoeg stof om over te schrijven voor de (regionale) media dus. Aandacht voor de 'Derby van het Noorden' die gewonnen werd door DOS '46 en de handhaving van HKC in het eerste seizoen op het hoogste niveau.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Het zit er op! De Derby van het Noorden eindigde in een nipte overwinning van DOS '46 dat het seizoen met een positieve noot eindigt. LDODK gaat zich opmaken voor de play-offs tegen DVO dat dankzij een overwinning op Blauw-Wit de reguliere competitie als derde afsluit. KZ eindigt als vierde en treft nummer 1 van de ranglijst PKC. Na een fikse nederlaag is KCC veroordeeld tot het spelen play-downs, HKC wordt achtste en heeft daarmee handhaving bewerkstelligd.
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Kies je poule