Skip to the main content

Play of the Week #14

Competitie

Richting het einde van het seizoen worden de belangen groter en groter. Dat komt het aantal mooie acties, bloks en doelpunten niet ten goede. Toch is het ook in week veertien weer gelukt om drie momenten voor jou te selecteren.

Het eerste moment is de heerlijke combinatie tussen Koen Collée en Randy Oosting (KCC/CK Kozijnen) in het duel met Blauw-Wit. Uiteindelijk rondt Collée de actie af, tekenend voor hoe goed KCC speelde tegen Blauw-Wit.

Het tweede moment komt uit dezelfde wedstrijd. Jordi van Elburg is, niet voor het eerst dit seizoen, genomineerd in de Play 0f the Week. Verdedigd of niet, knap is deze onehander absoluut.

Tenslotte Fenna Jagtman (GG/RMcD Huis Emma). Na het schot van Jagtman staat Marjolijn Kroon (LDODK/Rinsma Modeplein) niet op te letten en Jagtman maakt daar slim gebruik van. Kroon probeert nog te corrigeren, maar komt te laat en Jagtman rondt, ondanks de overtreding en haar val, knap af.

Stemmen kan hier, tot aanstaande dinsdag 7 maart. Succes!

Foto homepage: Erwin Bartman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

VIDEO: Mick Snel over de #korfbalfinale
Competitie Korfbal Leaguefinale
VIDEO: Mick Snel over de #korfbalfinale
Zeven Korfbal Leaguefinales, waarvan zes gewonnen. Een zevende overwinning zou de kroon op zijn toch al imposante carrière zijn. In de serie portretten over de #korfbalfinale mag Mick Snel, speler van Fortuna/Delta Logistiek natuurlijk niet ontbreken. Hij vertelt over zijn eerste finale waarin hij meteen al beslissend was, over die ene verloren finale en natuurlijk over het afscheid van de Kenonz Korfbal League.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap #18
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap #18
Time flies when you're having fun! De laatste speelronde van de reguliere competitie zit erop, met daarin de allereerste overwinning van het seizoen voor Unitas. Ook verrassend was de overwinning van Blauw-Wit op koploper PKC. Bovendien verloor nummer twee, Fortuna, van LDODK.
Lees meer
De strijd om Ahoy - deel 4
Competitie Korfbal Leaguefinale
De strijd om Ahoy - deel 4
Heel blijven. Dat zal het belangrijkste doel zijn voor de ploegen die de play-offs gaan spelen. De kaarten zijn geschud, in de laatste competitieronde zal er voor de top-4 of in de degradatiezonde niets meer veranderen.
Lees meer

Topartikelen

Competitie
De strijd om Ahoy - deel 2
Korfbal Leaguefinale
Business arrangement tijdens de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Kies je poule