Skip to the main content

Play of the Week #14

Competitie

Richting het einde van het seizoen worden de belangen groter en groter. Dat komt het aantal mooie acties, bloks en doelpunten niet ten goede. Toch is het ook in week veertien weer gelukt om drie momenten voor jou te selecteren.

Het eerste moment is de heerlijke combinatie tussen Koen Collée en Randy Oosting (KCC/CK Kozijnen) in het duel met Blauw-Wit. Uiteindelijk rondt Collée de actie af, tekenend voor hoe goed KCC speelde tegen Blauw-Wit.

Het tweede moment komt uit dezelfde wedstrijd. Jordi van Elburg is, niet voor het eerst dit seizoen, genomineerd in de Play 0f the Week. Verdedigd of niet, knap is deze onehander absoluut.

Tenslotte Fenna Jagtman (GG/RMcD Huis Emma). Na het schot van Jagtman staat Marjolijn Kroon (LDODK/Rinsma Modeplein) niet op te letten en Jagtman maakt daar slim gebruik van. Kroon probeert nog te corrigeren, maar komt te laat en Jagtman rondt, ondanks de overtreding en haar val, knap af.

Stemmen kan hier, tot aanstaande dinsdag 7 maart. Succes!

Foto homepage: Erwin Bartman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Overzicht winnaars Korfbalawards 2022-2023
Competitie
Overzicht winnaars Korfbalawards 2022-2023
Het seizoen 2022-2023 zit er al even op. Tijdens de veldcompetitie hebben we de Korfbalawards uitgereikt. Hieronder een overzicht van de winnaars uit de Kenonz Korfbal League van afgelopen seizoen. Kenonz Korfbal League Beste speler: Mick Snel, Fortuna/Delta Logistiek (video) Beste speelster: Femke Faber, LDODK/Rinsma Modeplein (video) Topscoorder man: Bo Oppe, KCC/CK Kozijnen (video) Topscoorder […]
Lees meer
Kenonz, bedankt!
Competitie Korfbal Leaguefinale
Kenonz, bedankt!
De veldcompetitie is inmiddels van start en dat betekent dat het Kenonz Korfbal Leagueseizoen 2022/2023 er nu écht op zit. We kijken terug op een prachtig eerste seizoen met onze naamsponsor Kenonz. Het hoogtepunt was uiteraard de finale in een bomvol Rotterdam Ahoy afgelopen 15 april. Een dag om niet snel te vergeten! Nog even […]
Lees meer
VIDEO: Aftermovie #korfbalfinale
Korfbal Leaguefinale
VIDEO: Aftermovie #korfbalfinale
Een fantastische dag in Rotterdam Ahoy, verdient een fantastische aftermovie. De beelden spreken voor zich, geniet je nog even met ons mee van de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023?
Lees meer

Topartikelen

Korfbal Leaguefinale
Kenonz Korfbal Leaguefinale in de media
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap - play-downs #2