Skip to the main content

Play of the Week #9

Competitie

Wat was het mooiste moment van speelronde negen uit de Kenonz Korfbal League? Deze week twee vrouwengoals uit de doorbraak en een slimmigheidje van Noah Bijsterbosch.

In de negende ronde van de Kenonz Korfbal League werden we verwend met mooie momenten. Het was dan ook niet makkelijk om de drie te kiezen, waarop door jullie gestemd kan worden. Dit zijn ze geworden:

Noah Bijsterbosch (Unitas/Perspectief) heeft een goede schijnbeweging in huis. Koen Collée (KCC/CK Kozijnen) wil te graag het schot blokken en Bijsterbosch laat hem slim instappen om vervolgens de nog veel moeilijkere kans onderhands vanaf de zijlijn binnen te lepelen.

Barbara Brouwer (DVO/Transus) geeft Esther Cordus het nakijken. We kennen Brouwer vooral van haar schot, maar ze heeft ook een scherpe actie naar binnen. Deze maakt ze netjes met twee handen af.

Tenslotte Celeste Split (Fortuna/Delta Logistiek). Op snelheid is zij Esmée van Veen voorbij en de doorloopbal rondt ze knap af met één hand.

 

Let op: stemmen in deze ronde is niet meer mogelijk.

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap - play-offs #1
Competitie Korfbal Leaguefinale
Kenonz Korfbal League Recap - play-offs #1
Op weg naar de korfbalfinale in Rotterdam Ahoy zijn we aanbeland bij de play-offs! PKC zette een heel grote stap richting een plek in die finale door in eigen huis - met groot verschil - van LDODK te winnen. In Delft was Fortuna op alle fronten een maatje te groot voor DVO.
Lees meer
De strijd om Ahoy - deel 5
Competitie Korfbal Leaguefinale
De strijd om Ahoy - deel 5
Het is zover: de play-offs gaan dit weekend beginnen! De strijd om Ahoy nadert zijn ontknoping, wie staan er op zaterdag 15 april aanstaande tegenover elkaar in onze korfbaltempel?
Lees meer
VIDEO: Mick Snel over de #korfbalfinale
Competitie Korfbal Leaguefinale
VIDEO: Mick Snel over de #korfbalfinale
Zeven Korfbal Leaguefinales, waarvan zes gewonnen. Een zevende overwinning zou de kroon op zijn toch al imposante carrière zijn. In de serie portretten over de #korfbalfinale mag Mick Snel, speler van Fortuna/Delta Logistiek natuurlijk niet ontbreken. Hij vertelt over zijn eerste finale waarin hij meteen al beslissend was, over die ene verloren finale en natuurlijk over het afscheid van de Kenonz Korfbal League.
Lees meer

Topartikelen

Competitie
De strijd om Ahoy - deel 2
Korfbal Leaguefinale
Business arrangement tijdens de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Kies je poule