Skip to the main content

Play of the Week #9

Competitie

Wat was het mooiste moment van speelronde negen uit de Kenonz Korfbal League? Deze week twee vrouwengoals uit de doorbraak en een slimmigheidje van Noah Bijsterbosch.

In de negende ronde van de Kenonz Korfbal League werden we verwend met mooie momenten. Het was dan ook niet makkelijk om de drie te kiezen, waarop door jullie gestemd kan worden. Dit zijn ze geworden:

Noah Bijsterbosch (Unitas/Perspectief) heeft een goede schijnbeweging in huis. Koen Collée (KCC/CK Kozijnen) wil te graag het schot blokken en Bijsterbosch laat hem slim instappen om vervolgens de nog veel moeilijkere kans onderhands vanaf de zijlijn binnen te lepelen.

Barbara Brouwer (DVO/Transus) geeft Esther Cordus het nakijken. We kennen Brouwer vooral van haar schot, maar ze heeft ook een scherpe actie naar binnen. Deze maakt ze netjes met twee handen af.

Tenslotte Celeste Split (Fortuna/Delta Logistiek). Op snelheid is zij Esmée van Veen voorbij en de doorloopbal rondt ze knap af met één hand.

 

Let op: stemmen in deze ronde is niet meer mogelijk.

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Overzicht winnaars Korfbalawards 2022-2023
Competitie
Overzicht winnaars Korfbalawards 2022-2023
Het seizoen 2022-2023 zit er al even op. Tijdens de veldcompetitie hebben we de Korfbalawards uitgereikt. Hieronder een overzicht van de winnaars uit de Kenonz Korfbal League van afgelopen seizoen. Kenonz Korfbal League Beste speler: Mick Snel, Fortuna/Delta Logistiek (video) Beste speelster: Femke Faber, LDODK/Rinsma Modeplein (video) Topscoorder man: Bo Oppe, KCC/CK Kozijnen (video) Topscoorder […]
Lees meer
Kenonz, bedankt!
Competitie Korfbal Leaguefinale
Kenonz, bedankt!
De veldcompetitie is inmiddels van start en dat betekent dat het Kenonz Korfbal Leagueseizoen 2022/2023 er nu écht op zit. We kijken terug op een prachtig eerste seizoen met onze naamsponsor Kenonz. Het hoogtepunt was uiteraard de finale in een bomvol Rotterdam Ahoy afgelopen 15 april. Een dag om niet snel te vergeten! Nog even […]
Lees meer
VIDEO: Aftermovie #korfbalfinale
Korfbal Leaguefinale
VIDEO: Aftermovie #korfbalfinale
Een fantastische dag in Rotterdam Ahoy, verdient een fantastische aftermovie. De beelden spreken voor zich, geniet je nog even met ons mee van de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023?
Lees meer

Topartikelen

Korfbal Leaguefinale
Kenonz Korfbal Leaguefinale in de media
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap - play-downs #2