Skip to the main content

Play of the Week #9

Competitie

Wat was het mooiste moment van speelronde negen uit de Kenonz Korfbal League? Deze week twee vrouwengoals uit de doorbraak en een slimmigheidje van Noah Bijsterbosch.

In de negende ronde van de Kenonz Korfbal League werden we verwend met mooie momenten. Het was dan ook niet makkelijk om de drie te kiezen, waarop door jullie gestemd kan worden. Dit zijn ze geworden:

Noah Bijsterbosch (Unitas/Perspectief) heeft een goede schijnbeweging in huis. Koen Collée (KCC/CK Kozijnen) wil te graag het schot blokken en Bijsterbosch laat hem slim instappen om vervolgens de nog veel moeilijkere kans onderhands vanaf de zijlijn binnen te lepelen.

Barbara Brouwer (DVO/Transus) geeft Esther Cordus het nakijken. We kennen Brouwer vooral van haar schot, maar ze heeft ook een scherpe actie naar binnen. Deze maakt ze netjes met twee handen af.

Tenslotte Celeste Split (Fortuna/Delta Logistiek). Op snelheid is zij Esmée van Veen voorbij en de doorloopbal rondt ze knap af met één hand.

 

Let op: stemmen in deze ronde is niet meer mogelijk.

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Vanaf nu gaat het om de knikkers! Inzet: een ticket voor de finale van de Kenonz Korfbal League op zaterdag 13 april in de korfbaltempel van Nederland, Rotterdam Ahoy. De eerste stap moet dit weekend gezet worden, in de eerste ronde van de play-offs.
Lees meer
In de media #18
Competitie
In de media #18
De laatste reguliere speelronde in de Kenonz Korfbal League. Genoeg stof om over te schrijven voor de (regionale) media dus. Aandacht voor de 'Derby van het Noorden' die gewonnen werd door DOS '46 en de handhaving van HKC in het eerste seizoen op het hoogste niveau.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Het zit er op! De Derby van het Noorden eindigde in een nipte overwinning van DOS '46 dat het seizoen met een positieve noot eindigt. LDODK gaat zich opmaken voor de play-offs tegen DVO dat dankzij een overwinning op Blauw-Wit de reguliere competitie als derde afsluit. KZ eindigt als vierde en treft nummer 1 van de ranglijst PKC. Na een fikse nederlaag is KCC veroordeeld tot het spelen play-downs, HKC wordt achtste en heeft daarmee handhaving bewerkstelligd.
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Kies je poule