Skip to the main content

Scoor voor je club én Spieren voor Spieren

Volg jij Daan Preuninger z’n goede voorbeeld om geld te verdienen voor je vereniging en Spieren voor Spieren? Maak snel je wedstrijd aan op scorenmet.nl/daan!

Van 27 november tot 29 december kunnen alle korfbalteams in Nederland een wedstrijd laten sponsoren voor 1 euro per 3 doelpunten. De helft van de opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, de andere helft naar je vereniging. Ga dus snel naar scorenmet.nl/daan, meld je team aan en zamel zoveel mogelijk geld in voor Spieren voor Spieren en je vereniging!

Krachtenbundeling met Spieren voor Spieren
Het KNKV wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. Voor bewegen en sporten zijn gezonde spieren nodig en daarom bundelt het KNKV de krachten met Spieren voor Spieren, dat zich inzet om spierziekten bij kinderen te verslaan.

Gezicht van de samenwerking is Daan Preuninger, speler van TeamNL Korfbal en Fortuna/Delta Logistiek.Hij wordt bijgestaan door kind-ambassadeur Danique van der Linden, die ondanks haar spierziekte met veel plezier korfbalt – en training geeft – bij PSV/lifovragen.nl.

Meedoen aan de actie doe je via scorenmet.nl/daan!

Gerelateerde artikelen

Korfbal League in de media #11.2 (returns play-offs 1)
Korfbal League in de media #11.2 (returns play-offs 1)

Veel aandacht in de pers naar aanleiding van de returns in ronde één van de play-offs in de Korfbal League. In onderstaand artikel zijn alle publicaties gebundeld. Alle eerder verschenen artikelen zijn te vinden op de media-pagina. Dit artikel wordt gedurende de week aangevuld.

Lees meer
Programma en aanwijzingen returns
Programma en aanwijzingen returns

Na de heenwedstrijden in play-offronde 1 is het zaterdag tijd voor de returns in de best of three-serie. Hoe laat is welke wedstrijd en welke arbiters zijn door het KNKV aangewezen?

Lees meer
Goal van de Week #5
Goal van de Week #5

Speelronde zes staat alweer voor de deur, maar eerst moeten we de Goal van de Week van speelronde vijf nog afhandelen. Aan mooie goals wederom geen gebrek, we hebben er weer zes voor je geselecteerd om uit te kiezen.

Lees meer

Topartikelen

Scoor voor je club én Spieren voor Spieren
Korfbal League in de media #2
Kies je poule