Skip to the main content

Winnaars Korfbal Leagueverkiezingen

Competitie

De winnaars van de Korfbal Leagueverkiezingen 2023-2024 zijn bekend! Traditioneel sluiten we het Korfbal Leagueseizoen af met de verkiezingen voor beste speler/speelster, beste speler/speelster U21, beste coaches en beste scheidsrechters.

Eerder al werden de nominaties in de verschillende categorieën bekend gemaakt. Deze werden gedaan door de coaches van de tien ploegen die in de Kenonz Korfbal League spelen én de bondscoach. Vervolgens kregen de spelers van de Korfbal Leagueploegen de gelegenheid om te stemmen. Daaruit zijn de volgende winnaars gekomen:

Beste speelster:
Daniëlle Boadi (DVO/Transus)

Beste speler:
Richard Kunst (PKC/Vertom)

Beste speelster U21:
Nikki Boerhout (KZ/Keukensale.com)

Beste speler U21:
Merijn Mensink (Fortuna)

Beste coaches:
Richard van Vloten en Marc Verberk (DVO/Transus)

Beste scheidsrechtersduo:
Marcel Luttik en Joeri Kok

Tijdens een uitgebreide lunch in ‘De Heeren van Montfoort’ zijn de winnaars gehuldigd en hebben zij hun prijzen ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Korfbal Leagueverkiezingen 2023/2024
Korfbal Leagueverkiezingen 2023/2024
Traditiegetrouw worden aan het einde van het seizoen de Korfbal Leagueverkiezingen gehouden. In zes categorieën worden de prijzen verdeeld, per categorie zijn er drie genomineerden. De nominaties zijn nu bekend! Beste speelster: Nienke Hintzbergen (PKC/Vertom) Daniëlle Boadi (DVO/Transus) Brett Zuijdwegt (PKC/Vertom) Beste speler: Richard Kunst (PKC/Vertom) Daan Preuninger (Fortuna) Jelmer Jonker (PKC/Vertom) Beste speelster U21: […]
Lees meer
Finale Kenonz Korfbal League en A-jeugd Hoofdklasse
Competitie
Finale Kenonz Korfbal League en A-jeugd Hoofdklasse
Dé ontknoping van seizoen '23/'24 in de Kenonz Korfbal League en in de A-jeugd Hoofdklasse was er één om van te smullen. Bij de A-jeugd moest er een verlenging aan te pas komen om een winaar te krijgen: in de slotfase van de verlenging trok DVO A1 aan het langste eind. De Bennekommers mogen zich kampioen van Nederland noemen!
Lees meer
Kenonz Korfbal League - playdowns #1
Kenonz Korfbal League - playdowns #1
De strijd om het laatste plekje in de Kenonz Korfbal League volgend seizoen gaat tussen KCC/CK Kozijnen – de nummer 9 van dit seizoen – en TOP/IAA fresh, de verliezer van de finale van de Korfbal League 2. Het eerste duel in deze best of three serie werd gespeeld in Sassenheim. Na een intensieve strijd […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Kies je poule