Skip to the main content

NOS: samenvatting TOP-PKC, live bij Korfbal Leaguefinale

De NOS is zaterdagmiddag aanwezig bij het tweede play-offduel tussen TOP/LITTA en PKC/Vertom. Een samenvatting van deze return is ’s avonds te zien in het Sportjournaal en Studio Sport.

Afgelopen zaterdag was de NOS ook bij het spannende heenduel in Papendrecht, gewonnen door TOP. De lange samenvatting (23 minuten) kwam in de middaguitzending van Studio Sport, door ruim 700.000 personen bekeken. De korte samenvatting kwam ’s avonds in het Sportjournaal en Studio Sport.

Korfbal Leaguefinale live bij NOS
De NOS zendt zaterdag 17 april de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy live uit. Die uitzending begint rond 15.45 uur.

Gerelateerde artikelen

Insta Talks: Max Malestein
Insta Talks: Max Malestein

In Insta Talks spreekt presentator Sjoerd Keizer spe(e)l(st)ers, coaches en arbiters uit de Korfbal League en put daarbij uit de vragen van fans, gesteld op het Instagram-kanaal van Korfbal.nl.

Lees meer
Recap #9: KZ, LDODK en DVO plaatsen zich voor play-offs
Recap #9: KZ, LDODK en DVO plaatsen zich voor play-offs

De een na laatste speelronde in de Korfbal League. In poule B stond de kraker TOP-Fortuna op het programma, met als inzet de eerste plaats in de poule. In poule A kon Oost-Arnhem niet verrassen bij LDODK, dat zich met deze overwinning plaatste voor de play-offs. Ook KZ stelde een play-off ticket veilig, met een opvallend ruime zege bij Blauw-Wit (A).

Lees meer
Korfbal League in de media #6
Korfbal League in de media #6

Wat verscheen er over de zesde speelronde in de Korfbal League in de media? Hieronder vind je het overzicht met alle publicaties. Alle eerder verschenen artikelen vind je op de media-pagina.

Lees meer

Topartikelen

Recap #Korfbalfinale: PKC onttroont Fortuna en is landskampioen
Korfbal League in de media (#korfbalfinale vooraf)
Goal van de Week #11
Kies je poule