Skip to the main content

Kenonz Korfbal League in de media #12

Competitie

In het mediaoverzicht naar aanleiding van speelronde twaalf een interview met DVO-analist Jos Roseboom, het nieuws dat Robin Diepenhorst na dit seizoen stopt bij KCC en een interview met Laura van Winkoop van Unitas na de nederlaag tegen DOS’46.

Let op: premium-artikelen zijn (al dan niet na enkele malen vrije toegang) alleen volledig beschikbaar voor abonnees van het betreffende medium. Mis je iets? Laat het ons weten via onze social media.

DVO/Transus – GG/RMcD Huis Emma
Ex-international Jos Roseboom is nu de Rafael van der Vaart van de korfbalsport: ‘Ik hoop dat ik niet zo negatief ben’ – De Gelderlander (premium)
Groen-Geel richt vizier na pijnlijk verlies tegen DVO direct op derby met KZ – Noordhollands Dagblad (premium)
DVO neemt revanche op zichzelf – EdeStad.nl (premium)

KZ/Thermo4U – KCC/CK Kozijnen
Robin Diepenhorst stopt als coach bij KCC 1 – IJssel-sport

Unitas/Perspectief – DOS’46
Laura van Winkoop geniet van spelen op het hoogste niveau: ‘Ik had nog nooit een wedstrijd in de Korfbal League gezien’ – De Stentor (premium)
DOS’46 krijgt Unitas pas in tweede helft op de knieën, daarna loopt de score nog snel op: ‘Dit is een gekke uitslag’ – De Stentor (premium)
DOS’46 in tweede helft langs hekkensluiter Unitas – RTV Drenthe
DOS’46 boekt noodzakelijke winst op hekkensluiter Unitas – Meppeler Courant

Blauw-Wit – LDODK/Rinsma Modeplein
LDODK komt in Amsterdam niet in gevaar – Sa!

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

In de media #2
Competitie
In de media #2
Deze week op Omrop Fryslân een lang geschreven interview én een video met Terrenc Griemink, naar aanleiding van de ontmoeting met z’n oude club. Op NPO Radio 1 in Langs de Lijn en Omstreken een reportage met Lise van Maldeghem over haar korfbaldroom. LDODK/Rinsma Modeplein – GG/RMcD Huis Emma Van Wormer naar Fryslân om landskampioen […]
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #2
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #2
Speelronde twee startte al op vrijdagavond, met het duel tussen LDODK en Groen-Geel. Voor Terrenc Griemink betekende het een weerzien met zijn oude club en diens supporters. Verder in de tweede ronde onder andere de clash tussen PKC en Fortuna en - misschien wel net zo interessant - KZ vs. DVO.
Lees meer
In de media #1
Competitie
In de media #1
Na iedere speelronde in de Kenonz Korfbal League zetten we de (online) verschenen artikelen voor je op een rijtje in het mediaoverzicht. Mis je iets? Laat het ons weten via onze social media!
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing