Skip to the main content

Kenonz Korfbal League in de media #12

Competitie

In het mediaoverzicht naar aanleiding van speelronde twaalf een interview met DVO-analist Jos Roseboom, het nieuws dat Robin Diepenhorst na dit seizoen stopt bij KCC en een interview met Laura van Winkoop van Unitas na de nederlaag tegen DOS’46.

Let op: premium-artikelen zijn (al dan niet na enkele malen vrije toegang) alleen volledig beschikbaar voor abonnees van het betreffende medium. Mis je iets? Laat het ons weten via onze social media.

DVO/Transus – GG/RMcD Huis Emma
Ex-international Jos Roseboom is nu de Rafael van der Vaart van de korfbalsport: ‘Ik hoop dat ik niet zo negatief ben’ – De Gelderlander (premium)
Groen-Geel richt vizier na pijnlijk verlies tegen DVO direct op derby met KZ – Noordhollands Dagblad (premium)
DVO neemt revanche op zichzelf – EdeStad.nl (premium)

KZ/Thermo4U – KCC/CK Kozijnen
Robin Diepenhorst stopt als coach bij KCC 1 – IJssel-sport

Unitas/Perspectief – DOS’46
Laura van Winkoop geniet van spelen op het hoogste niveau: ‘Ik had nog nooit een wedstrijd in de Korfbal League gezien’ – De Stentor (premium)
DOS’46 krijgt Unitas pas in tweede helft op de knieën, daarna loopt de score nog snel op: ‘Dit is een gekke uitslag’ – De Stentor (premium)
DOS’46 in tweede helft langs hekkensluiter Unitas – RTV Drenthe
DOS’46 boekt noodzakelijke winst op hekkensluiter Unitas – Meppeler Courant

Blauw-Wit – LDODK/Rinsma Modeplein
LDODK komt in Amsterdam niet in gevaar – Sa!

Foto: Robin Leltz, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Vanaf nu gaat het om de knikkers! Inzet: een ticket voor de finale van de Kenonz Korfbal League op zaterdag 13 april in de korfbaltempel van Nederland, Rotterdam Ahoy. De eerste stap moet dit weekend gezet worden, in de eerste ronde van de play-offs.
Lees meer
In de media #18
Competitie
In de media #18
De laatste reguliere speelronde in de Kenonz Korfbal League. Genoeg stof om over te schrijven voor de (regionale) media dus. Aandacht voor de 'Derby van het Noorden' die gewonnen werd door DOS '46 en de handhaving van HKC in het eerste seizoen op het hoogste niveau.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Het zit er op! De Derby van het Noorden eindigde in een nipte overwinning van DOS '46 dat het seizoen met een positieve noot eindigt. LDODK gaat zich opmaken voor de play-offs tegen DVO dat dankzij een overwinning op Blauw-Wit de reguliere competitie als derde afsluit. KZ eindigt als vierde en treft nummer 1 van de ranglijst PKC. Na een fikse nederlaag is KCC veroordeeld tot het spelen play-downs, HKC wordt achtste en heeft daarmee handhaving bewerkstelligd.
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Kies je poule