Skip to the main content

Kenonz Korfbal League in de media #14

Competitie

Veel aandacht voor het duel tussen DVO en DOS’46 van afgelopen zaterdag. ‘DOS’46 afgeschminkt door DVO’ kopte De Stentor. Ook in De Stentor: ‘Unitas speelt zuiver, maar kan te weinig afronden’. Verder in het Friesch Dagblad een interview met Femke Faber na de winst van LDODK op Groen-Geel.

DVO/Transus – DOS’46
DVO-clubman Van Haren hoopt op afscheid met Ahoy: ‘Voor een grote reis buiten de zomer was nooit ruimte’ – De Gelderlander
Menno van der Neut wijst DVO de weg – EdeStad.nl (premium)
DOS’46 afgeschminkt door DVO: ‘Het zat er vandaag gewoon echt niet in’ – De Stentor (premium)
DVO met 27-20 te sterk voor DOS’46 – RTV Drenthe
DOS’46 kan DVO/Transus geen weerstand bieden – Meppeler Courant
Korfballers DOS’46 kunnen het DVO niet erg lastig maken. De ploeg uit Nijeveen verliest met 27-20 – Dagblad van het Noorden (premium)

Fortuna/Delta Logistiek – Unitas/Perspectief
Korfballers Fortuna Delft blijven meedoen om eerste plek – Omroep West
Unitas speelt zuiver, maar kan te weinig afronden – De Stentor (premium)

KZ/Thermo4U – PKC/Vertom
Hoop op stunt verdwijnt. Blessure KZ ’er Anouk Haars blijkt keerpunt in bloedstollend duel tegen koploper – Noordhollands Dagblad (premium)

LDODK/Rinsma Modeplein – GG/RMcD Huis Emma
LDODK sluit bewogen week af met eclatante 30-19 zege op Groen Geel. En wie leidt de polonaise? Femke Faber – Friesch Dagblad (premium)
LDODK houdt koers en blijft winnen – Sa!

Foto: René van Dam, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - play-offs #1
Vanaf nu gaat het om de knikkers! Inzet: een ticket voor de finale van de Kenonz Korfbal League op zaterdag 13 april in de korfbaltempel van Nederland, Rotterdam Ahoy. De eerste stap moet dit weekend gezet worden, in de eerste ronde van de play-offs.
Lees meer
In de media #18
Competitie
In de media #18
De laatste reguliere speelronde in de Kenonz Korfbal League. Genoeg stof om over te schrijven voor de (regionale) media dus. Aandacht voor de 'Derby van het Noorden' die gewonnen werd door DOS '46 en de handhaving van HKC in het eerste seizoen op het hoogste niveau.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24 - #18
Het zit er op! De Derby van het Noorden eindigde in een nipte overwinning van DOS '46 dat het seizoen met een positieve noot eindigt. LDODK gaat zich opmaken voor de play-offs tegen DVO dat dankzij een overwinning op Blauw-Wit de reguliere competitie als derde afsluit. KZ eindigt als vierde en treft nummer 1 van de ranglijst PKC. Na een fikse nederlaag is KCC veroordeeld tot het spelen play-downs, HKC wordt achtste en heeft daarmee handhaving bewerkstelligd.
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Kies je poule