Skip to the main content

Kenonz Korfbal League in de media #14

Competitie

Veel aandacht voor het duel tussen DVO en DOS’46 van afgelopen zaterdag. ‘DOS’46 afgeschminkt door DVO’ kopte De Stentor. Ook in De Stentor: ‘Unitas speelt zuiver, maar kan te weinig afronden’. Verder in het Friesch Dagblad een interview met Femke Faber na de winst van LDODK op Groen-Geel.

DVO/Transus – DOS’46
DVO-clubman Van Haren hoopt op afscheid met Ahoy: ‘Voor een grote reis buiten de zomer was nooit ruimte’ – De Gelderlander
Menno van der Neut wijst DVO de weg – EdeStad.nl (premium)
DOS’46 afgeschminkt door DVO: ‘Het zat er vandaag gewoon echt niet in’ – De Stentor (premium)
DVO met 27-20 te sterk voor DOS’46 – RTV Drenthe
DOS’46 kan DVO/Transus geen weerstand bieden – Meppeler Courant
Korfballers DOS’46 kunnen het DVO niet erg lastig maken. De ploeg uit Nijeveen verliest met 27-20 – Dagblad van het Noorden (premium)

Fortuna/Delta Logistiek – Unitas/Perspectief
Korfballers Fortuna Delft blijven meedoen om eerste plek – Omroep West
Unitas speelt zuiver, maar kan te weinig afronden – De Stentor (premium)

KZ/Thermo4U – PKC/Vertom
Hoop op stunt verdwijnt. Blessure KZ ’er Anouk Haars blijkt keerpunt in bloedstollend duel tegen koploper – Noordhollands Dagblad (premium)

LDODK/Rinsma Modeplein – GG/RMcD Huis Emma
LDODK sluit bewogen week af met eclatante 30-19 zege op Groen Geel. En wie leidt de polonaise? Femke Faber – Friesch Dagblad (premium)
LDODK houdt koers en blijft winnen – Sa!

Foto: René van Dam, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Overzicht winnaars Korfbalawards 2022-2023
Competitie
Overzicht winnaars Korfbalawards 2022-2023
Het seizoen 2022-2023 zit er al even op. Tijdens de veldcompetitie hebben we de Korfbalawards uitgereikt. Hieronder een overzicht van de winnaars uit de Kenonz Korfbal League van afgelopen seizoen. Kenonz Korfbal League Beste speler: Mick Snel, Fortuna/Delta Logistiek (video) Beste speelster: Femke Faber, LDODK/Rinsma Modeplein (video) Topscoorder man: Bo Oppe, KCC/CK Kozijnen (video) Topscoorder […]
Lees meer
Kenonz, bedankt!
Competitie Korfbal Leaguefinale
Kenonz, bedankt!
De veldcompetitie is inmiddels van start en dat betekent dat het Kenonz Korfbal Leagueseizoen 2022/2023 er nu écht op zit. We kijken terug op een prachtig eerste seizoen met onze naamsponsor Kenonz. Het hoogtepunt was uiteraard de finale in een bomvol Rotterdam Ahoy afgelopen 15 april. Een dag om niet snel te vergeten! Nog even […]
Lees meer
VIDEO: Aftermovie #korfbalfinale
Korfbal Leaguefinale
VIDEO: Aftermovie #korfbalfinale
Een fantastische dag in Rotterdam Ahoy, verdient een fantastische aftermovie. De beelden spreken voor zich, geniet je nog even met ons mee van de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023?
Lees meer

Topartikelen

Korfbal Leaguefinale
Kenonz Korfbal Leaguefinale in de media
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap - play-downs #2