Skip to the main content

Kenonz Korfbal League in de media #14

Competitie

Veel aandacht voor het duel tussen DVO en DOS’46 van afgelopen zaterdag. ‘DOS’46 afgeschminkt door DVO’ kopte De Stentor. Ook in De Stentor: ‘Unitas speelt zuiver, maar kan te weinig afronden’. Verder in het Friesch Dagblad een interview met Femke Faber na de winst van LDODK op Groen-Geel.

DVO/Transus – DOS’46
DVO-clubman Van Haren hoopt op afscheid met Ahoy: ‘Voor een grote reis buiten de zomer was nooit ruimte’ – De Gelderlander
Menno van der Neut wijst DVO de weg – EdeStad.nl (premium)
DOS’46 afgeschminkt door DVO: ‘Het zat er vandaag gewoon echt niet in’ – De Stentor (premium)
DVO met 27-20 te sterk voor DOS’46 – RTV Drenthe
DOS’46 kan DVO/Transus geen weerstand bieden – Meppeler Courant
Korfballers DOS’46 kunnen het DVO niet erg lastig maken. De ploeg uit Nijeveen verliest met 27-20 – Dagblad van het Noorden (premium)

Fortuna/Delta Logistiek – Unitas/Perspectief
Korfballers Fortuna Delft blijven meedoen om eerste plek – Omroep West
Unitas speelt zuiver, maar kan te weinig afronden – De Stentor (premium)

KZ/Thermo4U – PKC/Vertom
Hoop op stunt verdwijnt. Blessure KZ ’er Anouk Haars blijkt keerpunt in bloedstollend duel tegen koploper – Noordhollands Dagblad (premium)

LDODK/Rinsma Modeplein – GG/RMcD Huis Emma
LDODK sluit bewogen week af met eclatante 30-19 zege op Groen Geel. En wie leidt de polonaise? Femke Faber – Friesch Dagblad (premium)
LDODK houdt koers en blijft winnen – Sa!

Foto: René van Dam, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

In de media #2
Competitie
In de media #2
Deze week op Omrop Fryslân een lang geschreven interview én een video met Terrenc Griemink, naar aanleiding van de ontmoeting met z’n oude club. Op NPO Radio 1 in Langs de Lijn en Omstreken een reportage met Lise van Maldeghem over haar korfbaldroom. LDODK/Rinsma Modeplein – GG/RMcD Huis Emma Van Wormer naar Fryslân om landskampioen […]
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #2
Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #2
Speelronde twee startte al op vrijdagavond, met het duel tussen LDODK en Groen-Geel. Voor Terrenc Griemink betekende het een weerzien met zijn oude club en diens supporters. Verder in de tweede ronde onder andere de clash tussen PKC en Fortuna en - misschien wel net zo interessant - KZ vs. DVO.
Lees meer
In de media #1
Competitie
In de media #1
Na iedere speelronde in de Kenonz Korfbal League zetten we de (online) verschenen artikelen voor je op een rijtje in het mediaoverzicht. Mis je iets? Laat het ons weten via onze social media!
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Competitie
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing